Wij werken niet met een wachtlijst en reserveren geen kittens voordat ze zijn geboren ( met uitzondering van familie, vrienden en kennissen ) 

 

Een kitten heeft een fijner leven als hij een speelmaatje heeft. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit dat een kitten verhuist samen met een broertje of zusje of dat een kitten verhuist naar een huisje waar al een andere kat aanwezig is

 

Als wij kittens verwachten, zullen we dat vermelden op onze pagina " Nieuws"

 

Indien u serieus geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag een mail van u waarin u iets vertelt over uzelf en uw thuissituatie. Als de kittens zijn geboren en alles gaat goed , zullen wij uiteindelijk een keuze maken om de beste huisjes voor onze kittens te vinden. Dit kan een aantal weken (ongeveer 6 weken) duren. Wij zullen dan uitsluitend contact opnemen met de mensen waarop onze keuze is gevallen. Het is voor ons namelijk een onmogelijke opgave om iedereen persoonlijk te mailen nadat de kittens zijn geboren. Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Wij reserveren geen kittens definitief voordat we hebben kennisgemaakt. We vinden het belangrijk dat we eerst kennismaken om te zien of er een klik is met het kitten en wij vinden het ook best belangrijk dat er een klik is tussen ons en de nieuwe eigenaar. 

 

Als de reservering definitief is, zullen wij u heel veel fotootjes en filmpjes toesturen

 

Als de kittens 13 weken zijn, mogen ze verhuizen naar hun gouden mandje. Het kitten is dan gechipt, 1 x gevaccineerd en meerdere malen ontwormd. U krijgt een stamboom mee, een Europees paspoort en een mooi kittenpakket