Wij werken niet met een wachtlijst en reserveren geen kittens voordat ze zijn geboren ( met uitzondering van familie, vrienden en kennissen ) 

Een kitten heeft een fijner leven als hij een maatje heeft om mee te spelen ( ook al bent u hele dagen thuis, u kunt geen kat vervangen). Wij plaatsen geen kittens alleen. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit dat een kitten verhuist samen met een broertje of zusje of dat een kitten verhuist naar een huisje waar al een andere kat aanwezig is ( niet ouder dan 4 jaar oud,  want mijn ervaring is dat het energielevel van een kitten heel anders is dan van een oudere kat en beide katten uiteindelijk niet gelukkig zullen zijn). Dit hoeft niet perse een Brits korthaar te zijn. Dit kan ook een jonge kat uit het asiel zijn of een boerderijkat. Ook hanteren wij een voorwaarde dat het kitten niet vrij buiten mag lopen ( uitsluitend in een afgesloten tuin of onder toezicht). 

Als wij kittens verwachten, zullen we dat vermelden op onze pagina " Nieuws"

Indien u serieus geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag een mail van u waarin u iets vertelt over uzelf en uw thuissituatie. Als de kittens zijn geboren en alles gaat goed , zullen wij uiteindelijk een keuze maken om de beste huisjes voor onze kittens te vinden. Dit kan een aantal weken (ongeveer 7 weken) duren. Wij zullen uitsluitend contact opnemen met de mensen waarop onze keuze is gevallen. Het is voor ons namelijk een onmogelijke opgave om iedereen persoonlijk te mailen nadat de kittens zijn geboren. Wij vertrouwen op uw begrip.

Wij reserveren geen kittens definitief voordat we hebben kennisgemaakt. We vinden het belangrijk dat we eerst kennismaken om te zien of er een klik is met het kitten en wij vinden het ook best belangrijk dat er een klik is tussen ons en de nieuwe eigenaar. 

Als de reservering definitief is, zullen wij u heel veel fotootjes en filmpjes toesturen

Als de kittens 14 weken zijn, mogen ze verhuizen naar hun gouden mandje. Het kitten is dan gechipt, 2 x gevaccineerd ( als het kitten verhuist naar het buitenland  wordt hij of zij ook gevaccineerd tegen rabiës) en meerdere malen ontwormd. U krijgt een stamboom mee, een Europees paspoort en een mooi kittenpakket